Archief: Bekijk onze eerdere zooms

  • Zeven vragen

  • Introductiezooms

  • Specials

Zeven vragen - Angelo Meijers

31 augustus 2021

Gasten: 
- Angelo Meijers

Omschrijving:
Naast het schrijven van boeken, houdt Angelo zich bezig als life-coach, met vrijwilligerswerk voor mensen die geen thuis hebben en geeft hij inspirerende speeches. Wat misschien nog wel het meest bijzondere is, is dat - terwijl hij aan de andere kant van de wereld zit - hij een heel netwerk van drukbezochte lichtcirkels in Nederland heeft opgezet.

Kijk deze uitzending terug

Zeven vragen - Casper & Karsten

17 augustus 2021

Gasten: 
- Casper Boom en Karsten van Asdonk

Omschrijving:
Casper Boom en Karsten van Asdonk zullen nemen ons mee in de wereld van de Vrije Energie en vertellen openhartig over hun reis daarin. Wanneer zij erin slagen de mensheid klaar te stomen voor hun plannen, dan zou dat weleens de gehele wereld op haar kop kunnen zetten. Het bewustwordingsproces speelt daarin, volgens hen, een grote rol. Zij weten als geen ander wetenschap en spiritualiteit te combineren en zijn een lichtend voorbeeld van de nieuwe wereld.

Kijk deze uitzending terug

06 juli 2021

Gast: 
- Frank Kampen

Omschrijving:
Deze Zeven Vragen gaat Anna in gesprek met Frank Kampen. Deze clown is niet zomaar een clown. Frank weet als professioneel grappenmaker als geen ander mensen te verbinden. Hij verraste velen tijdens de fysieke bijeenkomst met zijn aanstekelijke ideeën.

https://fb.watch/6BH8xfLIB-/

Zeven vragen - Micha Spaanstra

22 juni 2021

Gast: 
- Micha Spaanstra

Omschrijving:
Deze Zeven Vragen gaat Anna in gesprek met Micha Spaanstra, paralympics atleet en partner van Dennis.

https://fb.watch/6oePFNagrS/

17 juni 2021

Omschrijving:
Vanwege een wissel in de planning zal ‘Zeven Vragen’ vanaf dinsdag 22 juni 2021 elke twee weken op dinsdagavond plaatsvinden.10 juni 2021

Gast: 
- Florens van der Spek

Omschrijving:
Ondanks dat er met 6 man tijdens het praatprogramma 'Beau' een poging werd gedaan hem - of in ieder geval de kijker - van gedachten te doen veranderen en te zwichten voor de prik, bleef Florens in waarheid en acceptatie staan. Hij is deze Zeven Vragen onze gast.

https://fb.watch/62IFTMqZ_K/

03 juni 2021

Gast: 

Omschrijving:
Deze week was er geen uitzending.


27 mei 2021

Gast: 
- Olaf Weller

Omschrijving:
Een Zeven Vragen Met Olaf Weller van https://keuzevrijbijmij.nl/

https://fb.watch/5PzjRJQfnw/

20 mei 2021

Gast: 
- Omar Tegel

Omschrijving:
Een Zeven Vragen met Omar Tegel, oud kieslijst kandidaat en visionair op het gebied van politieke en maatschappelijke vernieuwingen waar steeds meer behoefte aan is..

https://fb.watch/5EtNRqxfK1/

Zeven vragen - André Steketee

13 mei 2021

Gast: 
- André Steketee

Omschrijving:
Een Zeven Vragen met huisarts André Steketee. Waarin André o.a. verteld hoe hij met vaccinaties omgaat en de veranderingen waar huisartsen mee te maken krijgen. 

https://fb.watch/5tOW5hpR7u/

Zeven vragen - Koen Verhagen

06 mei 2021

Gast: 
- Koen Verhagen

Omschrijving:
Een Zeven Vragen met Koen Verhagen. De man achter de schermen van de 5 mei Properganda campagne waar zoveel kritiek op kwam de afgelopen dagen.

https://fb.watch/5m326W5bOG/

28 april 2021

Gasten: 
- Patrcia Dijkema & Door Frankema

Omschrijving:
Een Zeven Vragen Special over mogelijke fysieke reacties van het Corona-vaccin op vrouwen, zoals de plotse veranderingen in menstruele cycli. Patrcia Dijkema (vruchtbaarheidsexpert - Daysy) en Door Frankema (bekend van Stichting Vaccin Vrij) delen hun ervaringen, bevindingen en kennis op dit gebied.

https://fb.watch/5bxdOI7fKj/

22 april 2021

Gast: 
- Ghislen Nysten

Omschrijving:
Wat doe je wanneer je als politicus gewetensbezwaren krijgt? Het overkwam Ghislen Nysten van de VVD. Hij stapte op als fractievoorzitter en sloeg een ander pad in. In deze Zeven Vragen is Ghislen Nysten te gast.

https://fb.watch/527TeeN83y/

15 april 2021

Gast: 
- Dennis Spaanstra

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen spreekt Anna met Dennis Spaanstra. Dennis organiseerde Police for Freedom en slaagde erin de grootste vrijheidsmars tot nu toe te organiseren.

https://fb.watch/52EdoSWomA/

08 april 2021

Gast: 
- Michel Reijinga

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen komt Michel Reijinga aan het woord. Michel is de man achter het koffiedrinken in Amsterdam. Hij vertelt over zijn verleden, over zijn drijfveren en hoe ver hij bereid is te gaan om de vrijheid van Nederland weer terug te winnen.

https://fb.watch/4OuglVwo8m/

01 april 2021

Gast: 
- Monique Janssen

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen gaat Anna in gesprek met Monique Janssen mede-oprichtster van van Vrouwen voor Vrijheid, lid van World Freedom Aliance, psychologe én moeder. Dennis Spaanstra van Police for Freedom NL komt ook aan het woord.

https://fb.watch/4GIFV0KTcq/

25 maart 2021

Gast: 
- Wim Schellekens

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen komt Wim Schellekens, lid van het Red Team, aan het woord. Lijst30 staat voor de open dialoog. Ook als dat betekent dat het om een geluid gaat dat anders is dan onze eigen visie. Bij ons komt iedereen aan het woord.

https://fb.watch/4tflLBaAZn/

18 maart 2021

Gast: 
- Jij, iedereen met vragen over de verkiezingen

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen vertellen diverse mensen over hun ervaringen tijdens de verkiezingen. Mordechai geeft een inkijkje in hoe het hele proces is verlopen.

https://fb.watch/4k1h5EDJqi/

11 maart 2021

Gast: 
- Robert Bridgeman

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen spreekt Anna met Robert over zijn visie over de bijzondere tijd waarin we ons nu bevinden, over zijn boek. Hoe het tot stand is gekomen en wat het ons kan leren.

https://www.facebook.com/115600180276143/videos/1155299644930509

Zeven vragen - Pedro Kuit

04 maart 2021

Gast: 
- Pieter Kuit

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen stelde Anna Zeven vragen over de BPOC aan Pieter Kuit.

https://fb.watch/43CY5u7v1p/

Zeven vragen - Nina Blessing

25 februari 2021

Gast: 
- Nina Blessing

Omschrijving:
In deze Zeven Vragen stelde Anna Zeven vragen over Jeugdzorg aan specialisten en gedupeerde ouders met o.a. Nina Blessing.

https://fb.watch/3TShX6Wkec/

Zeven vragen - Jeroen Pols

18 februari 2021

Gast: 
- Jeroen Pols

Omschrijving:
In deze allereerste Zeven Vragen met Anna zien we een openhartige Jeroen Pols die vertelt wat hem bezighoudt en hoe hij in de juridische wereld terecht is gekomen.

https://fb.watch/3PHnWZ5gkm/