__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-5)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Word lid

Promotiemateriaal

Wil jij ook helpen om Lijst30 #hartvoorvrijheid bekend te maken en te zorgen dat we op 15-17 maart echt in de Tweede Kamer komen? Verspreid dan ons promotiemateriaal. Je vindt hier van alles. Van banners en linkjes naar video's om te delen op jouw Social Media tot bestanden die je kunt laten drukken.

Je helpt ons ook enorm door je socialemediaprofiel tot aan de verkiezingen aan te passen, zodat iedereen in je netwerk kan zien dat ook jij je #hartvoorvrijheid maakt!

In de Media

Een verzameling linkjes naar verschillende video's of nieuwsberichten over Lijst30.
Klik op de afbeelding om naar de video of het bericht te gaan en deel ze van daar uit.

Koen Verhagen Zeeuws-Vlaamse kandidaat-LIJST30

7 mrt 2021 - Koen Verhagen
Omroepzeeland - 01:47

7 mrt 2021 - Koen & Willem
pzc.nl/zeeuws-nieuws

Social Media Banners

klik op de afbeelding om de banner te vergroten, download de vergroting en post hem op je al je Social Media kanalen.
Teken direct even onze petitie...

Campagnedrukwerk

We hebben twee verschillende ontwerpen in verschillende gangbare formaten. Van elk ontwerp is een versie die je zelf kunt uitprinten en voor je raam kunt hangen (PRINT) en we hebben ook een versie die je naar je lokale drukker/copyshop kunt sturen om ze professioneel te laten drukken.