Over LIJST30

LIJST30 gaat zorgen voor een vrije en menselijke samenleving, waarin de overheid echt in dienst staat van de bevolking. Op basis van onze kernwaarden Liefde, Vrijheid, Vertrouwen en Verbinding.

Het beleid van de afgelopen jaren heeft een situatie gecreƫerd waarin onderzoeken naar overheidsfalen worden tegengewerkt, te grote bezuinigingen in de gezondheidszorg zijn doorgevoerd en tot slot een rampzalige overreactie op de coronaproblemen is gegeven.

Op dit moment staan de volgende 3 principes centraal in ons programma van de aankomende verkiezingen:

  1. Vrijheid
  2. Echte democratie
  3. Ondernemerschap

Maar hoe kan LIJST30 iets betekenen tegen het machtsblok van onze regering? De media, de rechtspraak en de burgemeesters lijken weinig in te kunnen brengen tegen de wil van onze ministers. Het antwoord op deze vraag is, samen! Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat we ons land weer zelf kunnen besturen.

LIJST30 heeft kandidaten op haar kieslijst staan die niet zwichten voor druk van machthebbers. Kandidaten die er om bekend staan dat ze (blijven) staan voor de rechten van de Mens. Ja, met een hoofdletter M. Onze kandidaten komen op voor alle mensen en zorgen ervoor dat niemand die in de verdrukking zit wordt vergeten. Dus maak je #hartvoorvrijheid, stem LIJST30!

Onze vereniging

Wij zijn gewone burgers die zich zorgen maken over het politiek beleid, het mismanagement en alle regeldruk van de afgelopen jaren. Dit doen we vanuit de Partijvereniging Vrij en Sociaal Nederland. Wij hebben besloten op te staan en ons land weer zelf te gaan besturen. Met echte en directe democratie. Vanuit liefde, vertrouwen, vrijheid en verbinding!

Ons bestuur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering, die op 6 februari werd gehouden, hebben de leden een keuze gemaakt uit zestien kandidaat bestuurders. Op basis van deze stemming wordt momenteel een bestuur gevormd dat op korte termijn aan de leden gepresenteerd zal worden.