__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-5)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Word lid

Over LIJST30

LIJST30 #hartvoorvrijheid staat voor een vrije en menselijke samenleving, waarin de overheid echt in dienst staat van de bevolking. Op basis van onze kernwaarden Liefde, Vrijheid, Vertrouwen en Verbinding.

Het beleid van de afgelopen jaren heeft een situatie gecreëerd waarin onderzoeken naar overheidsfalen worden tegengewerkt, te grote bezuinigingen in de gezondheidszorg zijn doorgevoerd en tot slot een rampzalige overreactie op de coronaproblemen is gegeven.

Op dit moment staan de volgende 4 principes centraal in ons programma van de aankomende verkiezingen:

  1. Medische vrijheid
  2. Optimale kansen voor ondernemers
  3. Eigen verantwoordelijkheid
  4. Directe democratie

Maar hoe kan LIJST30 iets betekenen tegen het machtsblok van onze regering? De media, de rechtspraak en de burgemeesters lijken weinig in te kunnen brengen tegen de wil van onze ministers. Het antwoord op deze vraag is, samen! Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat we ons land weer zelf kunnen besturen.

LIJST30 heeft kandidaten op haar kieslijst staan die niet zwichten voor druk van machthebbers. Kandidaten die er om bekend staan dat ze (blijven) staan voor de rechten van de Mens. Ja, met een hoofdletter M. Onze kandidaten komen op voor alle mensen en zorgen ervoor dat niemand die in de verdrukking zit wordt vergeten. Dus maak je #hartvoorvrijheid, steun LIJST30!

Onze organisatie

Wij zijn gewone burgers die zich zorgen maken over het politiek beleid, het mismanagement en alle regeldruk van de afgelopen jaren. Dit doen we vanuit onze organisatie Lijst30. Wij hebben besloten op te staan en ons land weer zelf te gaan besturen. Met echte en directe democratie. Vanuit liefde, vertrouwen, vrijheid en verbinding!