4 maart 2021

LIJST30 VOERT 7 MAART CAMPAGNE IN ZEELAND

Willem Engel en Koen Verhagen maken zich #hartvoorvrijheid

Aanstaande zondag, 7 maart, komen diverse prominenten van LIJST30 #hartvoorvrijheid naar Zeeland om hun partijpunten onder de aandacht te brengen. Onder hen ook de als tweede geplaatste Willem Engel, voorman van Viruswaarheid en Zeeuws-Vlaming Koen Verhagen uit Hulst, die met zijn vierde plaats de hoogstgeplaatste Zeeuw voor de Tweede Kamerverkiezingen is.

LIJST30 #hartvoorvrijheid gaat direct een einde maken aan de disproportionele coronamaatregelen, die ons land nu al een jaar in gijzeling houden. De prioriteiten van LIJST30 zijn (Medische) Vrijheid, Optimale kansen voor ondernemerschap, Eigen verantwoordelijkheid en Directe Democratie. LIJST30 gaat een vrije en menselijke maatschappij opbouwen, waarin de overheid weer in dienst is van de burger. Een samenleving, waarin liefde, vrijheid, vertrouwen en verbinding de kernwaarden zijn in plaats van angst, dwang en repressie.

Hulstenaar Koen Verhagen: “Onze partij bestaat uit mensen, die het niet langer toestaan dat onder het mom van volksgezondheid onze democratische rechtsstaat wordt afgebroken. De nevenschade, die door dit kabinetsbeleid wordt veroorzaakt, staat in geen enkele verhouding tot de schade aan de volksgezondheid. We gaan het systeem van binnenuit veranderen. Dat gaan we in gang zetten op de eerste dag dat we in de Kamer zitten. Wij zijn een brede middenpartij, die opkomt voor iedereen die getroffen is door dit beleid. Voor de miljoen mensen, die elke maand 250 EUR tekort komen (Bron:NIBUD), maar ook voor twee miljoenen zelfstandigen, MKB’ers en horeca ondernemers , die na jaren keihard werken kopje onder dreigen te gaan door de disproportionele en niet-wetenschappelijk onderbouwde maatregelen. De coalitiepartijen hebben heel veel mensen in de steek gelaten.”

De LIJST30 #hartvoorvrijheid – toer start in Hulst op de Grote Markt om 10:00 uur. Om 12:00 uur is LIJST30 in Aardenburg, 14:30 uur in Middelburg en 17:00 uur in Goes.

Totaal 1,242 bekeken, vandaag 2 


Ook interessant